BRIGHTEN UP…. INTERIEUR ADVIES

Verhuizen, (ver)bouwen of nieuw bouwen? Het zijn grote stappen in je leven. Spannend maar vooral ook heel leuk. Het is het begin van iets nieuws en je wil aan de slag om het niet alleen rond het huis eigen te maken.
Ik ga graag samen aan tafel om een interieuradvies te laten versmelten met jouw voorkeuren en wensen.

Het start bij de basis. Goede vloer, wanden van behang tot betonstuc, passende kleur kozijnen en plafond. Juiste raambekleding en een sfeervolle afwerking met accessoires die perfect en in balans op elkaar zijn afgestemd.

…En dat is best veel om over na te denken.

BRIGHTEN UP QUICKSCAN

Waar moet je beginnen en welke keuzes maak je?

Mijn advies is veelzijdig en ik heb kennis van verschillende aspecten van interieur, stijl en bouw.
Daardoor kan ik zowel bij kleine als grotere projecten van dienst zijn, van een stijladvies tot een compleet interieurontwerp inclusief bouwbegeleiding.

Als je erover denkt om de huidige woning te gaan renoveren? Maak dan gebruik van een Brighten Up interieur quickscan. Deze scan levert een creatieve visie en belangrijke aandachtspunten voor een interieur.

Een Quickscan kost € 75,00 euro excl. btw. Indien er wordt overgegaan tot het verstrekken van een opdracht voor een ontwerp, vervallen deze kosten.

Aan Quickscans zijn geen reiskosten verbonden binnen een straal van 50 km rond Raamsdonksveer. Buiten deze zone wordt een kilometervergoeding in rekening gebracht.

Een Brighten Up Inside Quickscan duurt ongeveer een 1,5 uur.

Met mijn passie, enthousiasme, inzicht, ervaring en creativiteit denk ik graag mee om de buiten- of binnenruimte aan te passen.